Scrub de corp bio Caise & Flori de Soc, 200ml – Benecos

26.00 lei

Scrub de corp delicios, infuzat cu aroma fructata care curata si exfoliaza in timpul dusului. Agenti de curatare blanzi, fara sulfati Exfoliaza datorita particulelor fine din samburi de caise Vegan, netestat pe animale Nu contine particule de micro-peeling daunatoare mediului Formulat cu apa de izvor din Alpi Utilizare: aplicati o cantitate cat o nuca pe […]

Stoc epuizat

Ambalare: 200 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI
  • Scrub de corp delicios, infuzat cu aroma fructata care curata si exfoliaza in timpul dusului.
  • Agenti de curatare blanzi, fara sulfati
  • Exfoliaza datorita particulelor fine din samburi de caise
  • Vegan, netestat pe animale
  • Nu contine particule de micro-peeling daunatoare mediului
  • Formulat cu apa de izvor din Alpi

Utilizare: aplicati o cantitate cat o nuca pe pielea umeda si masati cu miscari circulare. Clatiti bine, uscati si aplicati o lotiune de corp bio. In scurt timp veti avea pielea fina ca de bebelus!

Ingredients: AQUA (WATER), COCO-GLUCOSIDE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) SEED POWDER, GLYCERIN, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, XANTHAN GUM, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER WATER*, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE*, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), PARFUM (FRAGRANCE)**, CITRIC ACID, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, BENZYL ALCOHOL°, CALENDULA OFFICINALIS (POT MARIGOLD) FLOWER EXTRACT*, ARCTIUM LAPPA (BURDOCK) FRUIT EXTRACT*, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT*, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDER) FRUIT EXTRACT*, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN ́S WORT) FLOWER EXTRACT*, URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT*, DEHYDROACETIC ACID°, TOCOPHEROL, SODIUM PHYTATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, SODIUM BENZOATE°, POTASSIUM SORBATE° / *aus kontrolliert biologischem Anbau **natürliche Parfümkompositionen °Konserviert mit ***hergestellt aus Bio-Rohstoffen

Sugestii

1 2
Copyright © 2014-2023 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down