Ulei de Camellia (ceai verde), 30ml – Akoma Skincare

Nou!

27.80 lei

Uleiul de ceai verde se obtine prin macerarea frunzelor de ceai in ulei de floarea soarelui. De secole, uleiul de ceai verde a fost folosit in medicina traditionala chineza, dar si pentru ingrijirea parului, a unghiilor si a pielii. Este un ulei non-gras ce se absoarbe rapid, fara sa lase pelicula la suprafata pielii. Bogat […]

Stoc epuizat

Ambalare: 30 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Uleiul de ceai verde se obtine prin macerarea frunzelor de ceai in ulei de floarea soarelui. De secole, uleiul de ceai verde a fost folosit in medicina traditionala chineza, dar si pentru ingrijirea parului, a unghiilor si a pielii. Este un ulei non-gras ce se absoarbe rapid, fara sa lase pelicula la suprafata pielii. Bogat in colagen vegetal si antioxidanti, uleiul de ceai verde imbunatateste elasticitatea pielii, hraneste si protejeaza.

Proprietati:

  • Rapid  penetrant, potrivit ca baza de masaj, nu lasa pelicula grasa
  • Continut foarte bogat in nutrienti si acizi Omega 3 si Omega 6, combate imbatranirea prematura si reduce ridurile instalate
  • Hidratant, emolient si  protector pentru par si unghii
  • Regenerant, cicatrizant
  • Bogat in colagen vegetal, sporeste elasticitatea pielii, previne si reduce vergeturile existente

Utilizare:

  • ca atare, nediluat, aplicat pe ten pentru tratamente antirid, hidratare
  • ca atare, nediluat, aplicat pe par ca masca hidratanta (cu cel putin 2 ore inainte de spalare)
  • ca ulei pentru unghii si cuticule, fortifiant si hidratant
  • ca baza de masaj, combinat cu alte uleiuri vegetale si / sau uleiuri esentiale
  • ca ingredient in compozitii cosmetice: creme, lotiuni, sapun, ulei purtator in aromaterapie etc.

Ingrediente: frunze de ceai verde (Camellia Sinensis) macerate in ulei de floarea soarelui Valabilitate: 8 luni de la deschidere  

Sugestii

Copyright © 2014-2022 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down