Ulei de jojoba presat la rece, certificat organic, 30 ml – Akoma Skincare

37.20 lei

Controlează secreția de sebum la nivelul pielii și scalpului. Se absoarbe rapid si se potriveste pentru orice tip de piele. Bun ca bază pentru machiaj, ulei de cuticule, demachiant. Redă strălucirea si vitalitatea pielii.Jojoba, un arbust cu înălțimea de 3 până la 6 m, crește în cele mai aride zone ale lumii, în special în […]

Stoc epuizat

Ambalare: recipient de sticla, 30 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Controlează secreția de sebum la nivelul pielii și scalpului. Se absoarbe rapid si se potriveste pentru orice tip de piele. Bun ca bază pentru machiaj, ulei de cuticule, demachiant. Redă strălucirea si vitalitatea pielii.
Jojoba, un arbust cu înălțimea de 3 până la 6 m, crește în cele mai aride zone ale lumii, în special în America centrală și de sud. Cel mai bun ulei de jojoba din punct de vedere calitativ este obținut prin presarea la rece boabelor bogate în ulei. Planta a fost denumită și “aurul pielii” ca urmare a varietății de utilizări pe care le are în tratamentul și îngrijirea oricărui tip de piele.
Proprietățile semințelor de Jojoba sunt cunoscute de secole de amerindieni și azteci. Uleiul extras din semințe este defapt o ceară lichidă asemănătoare sebumului uman, și destul de diferită față de majoritatea uleiurilor vegetale comune.
Alte denumiri: simmondsia chinensis, ceară de jojoba
Proprietăți
    echilibrant al secreției de sebum
    emolient
    protector al filmului hidrolipidic al pielii
    penetrant, nu lasă urme lucioase
    non-comedogenic
    antiinflamator
    hrănitor
    catifelant
    ușor cicatrizant
    calmant, reechilibrant
Recomandări
    ten mixt sau gras
    piele uscată, deshidratată
    menținerea supleții și elasticității pielii
    hidratant de buze
    bază de machiaj
    ulei pentru cuticule
    balsam capilar
    păr uscat pentru strălucire și vitalitate
    păr gras pentru reglarea excesului de sebum capilar
    adjuvant în eliminarea progresivă a mătreții

Ingrediente: Ulei de jojoba (buxus chinensis oil) organic, certificat Soil AssociationMetoda de obtinere:  prin presare la rece a semințelorUTILIZARE    aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru demachiere sau îngijire, inclusiv după epilare sau bărbierit    poate fi utilizat nediluat sau ca ingredient într-o compoziție bifazică pentru demachiant de ochi    nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru îngrijirea unghiilor și cuticulelor     ca atare aplicat pe păr, sau ca ingredient în măști de păr, alături de uleiul de ricin și alte uleiuri esențial specifice    ca ingredient inclus în compoziții cosmetice dedicate îngijirii tenului gras sau uscat pentru echilibrare    inclus în compoziții pentru prevenirea îmbătrânirii pielii, elasticizare și emoliere    ca ingredient în formularea loțiunilor de îngrijire cotidiană a tenului mixt și gras    ideal ca bază de masaj alături de esențiale specifice    ca ingredient în măști capilare pentru părul gras, sau părul uscat dar scalpul grasCOMBINATII RECOMANDATE    cu ulei esențial de oregano sau rozmarin pentru îngrijire capilară    cu ulei de ricin și ulei esențial de ylang-ylang pentru aplicare pe părul uscat    cu ulei de argan și ulei esențial de cistus ladanifer pentru efect antirid pe pielea grasă și mixtă    cu ulei de borago, rosa mosqueta și esențial de geraniu pentru regenerarea pielii    cu ulei de crin alb și ulei esențial de geraniu pentru pete de vârstă, cuperoză    cu ulei de primulă, borago și ulei esențial de morcov pentru soluție regenerantă de noapte

Sugestii

Copyright © 2014-2022 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down