Ulei de migdale dulci certificat organic, 30 ml – Akoma Skincare

31.80 lei

Ulei fin, bun emolient pentru orice tip de piele în special pentru cea sensibilă sau uscată, ideal pentru masaj facial, corporal și în masajul bebelușilor.Migdalul este o specie de pom fructifer cultivat pentru calitățile sale deosebite, folist atât în gastronomie, cât și în cosmetică. Fructele sale alungite conțin un sâmbure tare și ușor dulceag, cu […]

Stoc epuizat

Ambalare: 30 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI


Ulei fin, bun emolient pentru orice tip de piele în special pentru cea sensibilă sau uscată, ideal pentru masaj facial, corporal și în masajul bebelușilor.
Migdalul este o specie de pom fructifer cultivat pentru calitățile sale deosebite, folist atât în gastronomie, cât și în cosmetică. Fructele sale alungite conțin un sâmbure tare și ușor dulceag, cu o aromă specifică. Speciile de migdali diferă în funcție de scopul cultivării și de zona în care cresc.
Utilizat încă din antichitate de către egiptenii din înalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte și din tratamentele cosmetice contemporane.
Migdalul este cultivat astăzi în special în ținuturile însorite și călduroase din Spania, California, Italia și China.
Uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele. Deoarece nu este foarte penetrant, reprezintă o bună bază de masaj, și purtător de principii active din uleiurile esențiale și diversele ingrediente cosmetice.
fitosteroli.
Proprietăți: emolient, echilibrant, hrănitor, catifelant, delicat, calmant, fortifiant al părului,
Recomandări: masaj facial și corporal, masajul bebelușilor, masajul bustului, pielea deshidratată, ten uscat, pielea sensibilă, delicată, diminuarea cearcănelor și ridurilor, dizolvarea crustelor de lapte la bebeluși, îngrijirea pielii gravidelor, demachiere, înmuierea și condiționarea părului, revitalizarea părului casat, vopsit, uscat, ameliorarea iritațiilor și crăpăturilor, purtător pentru alte principii active.

Ulei din sâmburi de migdale (prunus amygdalus dulcis oil) organic, certificat Soil AssociationMetoda de obtinere: prin presare la rece din sâmburi; Utilizare:    se poate utiliza ca atare nediluat pe piele ca demachiant sau pentru masaj    combinat cu o apă florală pentru un demachiant bifazic    combinat cu uleiuri esențiale specifice și alte uleiuri vegetale pentru formularea uleiurilor de masaj    ca ingredient în compoziții pentru îngrijirea zonei ochilor    ca ingredient în loțiuni și lapte de corp    ca ingredient în creme și loțiuni pentru îngrijirea tenului uscat    ca ingredient în formularea uleiurilor de bronzaj    combinat cu uleiuri și active specifice pentru masajul bustului    inclus în balsamuri capilare și măști protectoare pentru păr uscatCombinatii recomandate:    combinat cu apă de neroli pentru un demachiant bifazic    combinat cu ulei esențial de lavandă pentru calmarea pielii deranjate de iritații sau soare    combinat cu unt de shea și ulei de rosa mosqueta pentru o compoziție de prevenire a vergeturilor    împreună cu ulei de ricin și ulei esențial de ylang-ylang pentru îngrijirea părului uscat    cu ulei esențial de lămâie verde pentru unghii și cuticule    cu ulei de caise și ulei esențial de geranium pentru un ulei facial de ten uscat  cu ulei de avocado, ulei esențial de rozmarin și mentă pentru masaj fortifiant al picioarelor, inclusiv reflexoterapie

Sugestii

Copyright © 2014-2023 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down