Ulei de tataneasa, 100ml – Akoma Skincare

24.50 lei

Tataneasa este o planta  al familiei Boraginacee si  este folosita ca  plantă medicinala de secole. Grecii și romanii antici o foloseau pentru a opri sangerarile si pentru a vindeca taieturile. Este o plantă nativă din Asia și Europa, insa care  acum se cultiva intensiv si in  Statele Unite și Australia.Maceratul uleios de tataneasa este utilizat […]

Stoc epuizat

Ambalare: 100 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Tataneasa este o planta  al familiei Boraginacee si  este folosita ca  plantă medicinala de secole. Grecii și romanii antici o foloseau pentru a opri sangerarile si pentru a vindeca taieturile. Este o plantă nativă din Asia și Europa, insa care  acum se cultiva intensiv si in  Statele Unite și Australia.
Maceratul uleios de tataneasa este utilizat extern pentru a trata multe afectiuni inclusiv arsuri și leziuni, ulceratii, erupții cutanate, psoriazis, eczeme, intepaturi de insecte, umflaturi, contuzii, entorse, dureri ale nervilor, fracturi si artrita.

Acesta se poate folosi  de asemenea pentru ingrijirea pielii si prevenirea ridurilor, pentru  cicatrizare și diminuarea vergeturilor. 

Proprietati si indicatii:

  • antiinflamator
  • cicatrizant
  • bogat in alantoina, vindeca rapid ranile, accelereaza regenerarea tesutului cutanat
  • arsuri și leziuni, ulceratii, erupții cutanate
  • psoriazis, eczeme, intepaturi de insecte
  • umflaturi, contuzii, entorse, dureri ale nervilor, fracturi si artrita
  • vergeturi
  • ameliorarea durerilor cauzate de leziuni sportive și de oase rupte.

Utilizare: Uleiul se maseaza  direct pe zona afectata a corpului și ofera ajutor de lunga durata; pentru masaje de ralaxare,  decongestioneaza si flexibilizeaza muschii si articulatiile; poate fi de asemenea utilizat ca un ulei de baie pentru a calma eczeme, mancarimi și alte afecțiuni ale pielii. 

Avertismente:
Uleiul de tataneasa nu ar trebui utilizat pe o rana murdara, sau adanca, deoarece  vindeca foarte rapid pielea de la suprafata, riscand infectii in profunzimea tesutului. Trebuie evitata ajungerea uleiului de tataneasa direct in fluxul sanguin. Uleiul de tataneasa  nu ar trebui să fie ingerat.

Ingrediente: macerat de Tataneasa (Symphytum officinale) in ulei de floarea soarelui (Helianthus Annus) 

Sugestii

Copyright © 2014-2023 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down