Ulei esential de Bergamot fara bergapten (Citrus Bergamia), 10ml – Ancient Wisdom

20.90 lei

Bergamota este un fruct din categoria citricelor, foarte amar şi prin urmare nu se consumă, care se cultivă pentru producerea esenţei extrase din coajă. Uleiul esenţial de bergamotă este folosit pe scară largă în parfumerie, este potrivit atât pentru parfumurile feminine cât şi pentru cele bărbăteşti.Pe lângă parfumul său deosebit de apreciat ce emană prospeţime, uleiul […]

Stoc epuizat

Ambalare: 10 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Bergamota este un fruct din categoria citricelor, foarte amar şi prin urmare nu se consumă, care se cultivă pentru producerea esenţei extrase din coajă. Uleiul esenţial de bergamotă este folosit pe scară largă în parfumerie, este potrivit atât pentru parfumurile feminine cât şi pentru cele bărbăteşti.
Pe lângă parfumul său deosebit de apreciat ce emană prospeţime, uleiul de bergamotă are proprietăţi benefice şi în aplicaţiile cosmetice, fiind tonic şi purifiant. Este lipsit de molecule fotosensibilizante (bergapten), astfel se poate include fără riscuri în preparatele cosmetice, în special în cele destinate tenului mixt/gras.

Proprietătile uleiului de bergamotă

  • purifiant şi antifungic
  • uşor astringent, tonic
  • revigorant
  • parfumant de exceptie

Sfaturi utilizare:

  • este un produs ce nu se foloseşte ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri şi compoziţii pentru aromaterapie
  • inclus în preparate cosmetice în concentraţie uzuală de 0,5-2%
  • pentru îngrijirea tenului se poate include în: creme, loţiuni şi tonere, îndeosebi pentru tenul mixt sau gras
  • pentru un miros proaspăt, curat, dar şi pentru acţiunea purifiantă în preparatele pentru igienă: cleansere, şampoane, geluri de duş
  • ca ingredient în deodorante pentru femei şi bărbaţi deopotrivă
  • difuzat în aer pentru parfumare şi crearea unei atmosfere de seninătate şi echilibru
  • diluat într-un ulei vegetal (macadamia, susan) pentru masaj pozitivant, de creştere a încrederii în sine
  • alături de alte esenţe cu note de vârf, mijloc şi de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide, a apelor de toaletă şi a sprayurilor de corp

INCI: 100% Ulei esential natural Citrus Bergamia, obtinut prin extractie la rece Precauţii în utilizare: uz extern

Sugestii

Copyright © 2014-2023 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down