Ulei esential de Geranium (Pelargonium Graveolens), 10ml – Ancient Wisdom

48.40 lei

Denumire latina: Pelargonium Graveolens Parti utilizate: frunze, tulpini, flori Origine: Egipt Metoda de extracţie: distilare la abur Acest ulei esential proaspat are un loc de cinste  în aromaterapie, deoarece echilibreaza mintea si emotiile, sistemul hormonal, sistemul limfatic, stimulând în același timp cortexul suprarenal. Pe de altă parte, are beneficii cosmetice recunoscute: echilibreaza producerea de sebum […]
Ambalare: 10 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Denumire latina: Pelargonium Graveolens
Parti utilizate: frunze, tulpini, flori
Origine: Egipt
Metoda de extracţie: distilare la abur

Acest ulei esential proaspat are un loc de cinste  în aromaterapie, deoarece echilibreaza mintea si emotiile, sistemul hormonal, sistemul limfatic, stimulând în același timp cortexul suprarenal.
Pe de altă parte, are beneficii cosmetice recunoscute: echilibreaza producerea de sebum la nivelul pielii, vindeca ranile si pastreaza tenul suplu. Uleiul esential de geranium este antiseptic, cicatrizant, antiinflamator, hemostatic.
Actioneaza ca un calmant pentru pielea uscata si iritata, reda netezimea si supletea tenului ridat, atenueaza petele datorate varstei, previne vergeturile. Este de asemenea un binecunoscut repelent pentru tantari, paduchi si alte insecte.
Utilizari
Lampa de aromaterapie
În  terapia cu vapori, uleiul esential de muscata geranium poate fi folosit pentru a elimina starile  de stres, depresie ușoară, sindrom premenstrual, de anxietate și  tensiune, probleme de menopauză și ca un  energizant general.
In uleiul de masaj sau baie
Uleiul esential de muscata geranium poate fi folosit în amestec de ulei de masaj, sau diluat într-o baie pentru a inlatura sindromul premenstrual,  depresia, stresul, anxietatea și  tensiunea, retenția de lichide, edeme, eczeme, zona zoster, celulita, vânătăi, pecingine, hemoroizi și menstruatii neregulate.
Este un bun repelent pentru tantari si alte insecte.
In cosmetice
Adaugat in creme, uleiul esential de muscata geranium poate fi folosit pentru eczeme,  zona zoster, arsuri, celulita, impetigo, vânătăi, angorjarea sanilor si respingerea insectelor.
Acesta ajuta la echilibrarea producției de  sebum in piele și pastrarea supletii, fiind un bun antirid, iar proprietățile cicatrizante asigura că acesta este util în vindecarea rănilor, inclusiv arsuri, răni și ulceratii.
Diluat in sampon  – Uleiul esential de muscata geranium Geranium  poate fi diluat de asemenea în șampon pentru a trata infestarea cu paduchi.

Recomandări

  • tenuri grase, congestionate
  • probleme circulatorii
  • regenerare cutanată
  • compoziții antiage
  • vergeturi preventiv
  • acnee suprainfectată
  • micoze cutanate
  • plăgi, tăieturi, ulcerații
  • reumatisme osteoarticulare
  • parfumuri și ape de toaletă
  • aromaterapie în sindrom PMS
  • remodelare corporală

Sfaturi utilizare:

  • dozajul recomandat pentru includerea în compoziții cosmetice 0,5-2%
  • încorporarea în compoziții cosmetice destinate tenului gras, congestionat
  • combinat cu ingrediente vegetale pentru îngrijirea tenului lipsit de tonus și elasticitate
  • ca ingredient în creme, serumuri și loțiuni dedicate tenului uscat pentru echilibrarea secreției de sebum dar și pentru parfumare
  • ca ingredient în compoziții cosmetice dedicate pielii afectate de cicatrici, răni ușoare
  • recomandat pentru formularea de parfumuri datorită fineții sale olfactive, 3-5%
  • ca parfum se combină în mod special cu Bergamota și Lavanda, dar are o aromă suficient de echilibrată ca să poată fi combinat cu o serie de alte uleiuri esențiale
  • ca ingredient în unguente și uleiuri de masaj tonic, stimulant circulator sau limfatic
  • în bază vegetală pentru ușoare frecții abdominale în caz de PMS
  • încorporat într-o bază vegetală ca ulei de masaj pentru stări tensionate, de nervozitate, dezechilibre emoționale
  • 5 – 7 picături în apa de baie
  • în candelă sau vaporizator pentru crearea unei atmosfere armonioase

 

INCI: 100% Ulei esential natural Pelargonium Graveolens, obtinut prin distilare la aburi Precauţii în utilizare: uz extern

Sugestii

Copyright © 2014-2022 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down