Ulei esential de Ienupar (Juniperus Communis), 10ml – Ancient Wisdom

33.90 lei

Uleiul esential de ienupar este prin excelenta un ulei puternic antiinflamator, antireumatismal si antalgic. In egala masura, uleiul esential de ienupar de Himalaya este cunoscut si pentru facilitarea circulatiei sanguine, eliminarea celulitei si a retentiei de apa. RECOMANDARI Ten acneic, gras     Eczeme, herpes     Seboree capilara     Celulita, retentie de apa Reumatism, algii reumatismale […]
Ambalare: 10 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Uleiul esential de ienupar este prin excelenta un ulei puternic antiinflamator, antireumatismal si antalgic. In egala masura, uleiul esential de ienupar de Himalaya este cunoscut si pentru facilitarea circulatiei sanguine, eliminarea celulitei si a retentiei de apa.

RECOMANDARI

  • Ten acneic, gras    
  • Eczeme, herpes    
  • Seboree capilara    
  • Celulita, retentie de apa
  • Reumatism, algii reumatismale
  • Nevralgii diverse    
  • Menstre dureroase

UTILIZARE       

  • Frectii locale. Se dilueaza uleiul esential de ienupar intr-un ulei vegetal        
  • Bai – 5 picaturi de ulei esential de ienupar adaugat in apa de baie, diluat      
  • Unguente in combinatie cu alte uleiuri esentiale si ingrediente cosmetice specifice pentru afectiuni cutanate, osteoarticulare        
  • Incorporarea uleiului esential de ienupar in produsele cosmetice de ingrijire a parului gras sau prepararea de produse cosmetice bio: sampoane, lotiuni, ape de limpezire, balsamuri pentru par gras        
  • Pentru dezinfectarea si parfumarea ambientului

DOZAJ

  • Ten: 1-1,5%
  • Corp: 1-25%
  • Balsamuri, unguente :1-5%

INCI: 100% Ulei esential natural Juniperus Communis, obtinut prin distilare la aburi Precauții în utilizare: uz extern

Sugestii

Copyright © 2014-2022 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down