Ulei esential de Lamaie (Citrus Limon), 10ml – Ancient Wisdom

15.40 lei

Cu aroma sa revigorantă şi voioasă, uleiul de lămâie are numeroase întrebuinţări în cosmetică, cum ar fi: îngrijirea tenului cu tendinţă de îngrăşare, pori înfundaţi, comedoane, unghii casante, păr gras, celulită. Curăţă şi împrospătează aerul din încăperi. Antiseptic general, stimuleaza sistemul imunitar si distruge bacteriile in cateva ore. Aplicatii in cosmetica: Diluat intr-un ulei presat […]

Stoc epuizat

Ambalare: 10 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Cu aroma sa revigorantă şi voioasă, uleiul de lămâie are numeroase întrebuinţări în cosmetică, cum ar fi: îngrijirea tenului cu tendinţă de îngrăşare, pori înfundaţi, comedoane, unghii casante, păr gras, celulită. Curăţă şi împrospătează aerul din încăperi. Antiseptic general, stimuleaza sistemul imunitar si distruge bacteriile in cateva ore.

Aplicatii in cosmetica:
Diluat intr-un ulei presat la rece, uleiul esential de lamaie este ideal pentru tenul iritat, cu probleme, afectat de acnee, pentru tenul gras, dar si pentru cel normal. Ajuta la indepartarea pistruilor, sau al petelor; are efect antirid, fiind un bun revitalizant si energizant. Se combina cu: lavanda, neroli, geranium, santal, eucalipt, trandafir, ienupar, tamaie si cu celelalte uleiuri din citrice

Recomandări, aplicaţii

  • ten gras, congestionat, pori înfundaţi
  • ten mixt, ten cu tendinţă de îngrăşare
  • ten ridat, îmbătrânit,lipsit de fermitate
  • cuperoză, seboree
  • acnee, comedoane
  • unghii casante, fragile
  • păr gras, mătreaţă, scalp seboreic
  • microcirculaţie sanguină deficitară, edeme
  • celulită, drenaj limfatic, masaj pentru siluetă
  • dezinfectarea şi parfumarea aerului din încăperi
  • oboseală, astenie generală, lipsa capacităţii de concentrare
  • esenţă citrică pentru crearea de parfumuri

Utilizare

  • este un produs ce nu se foloseşte ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, compoziţii pentru aromaterapie şi parfumuri
  • dozaj uzual pentru cosmetice: 0,5-2%
  • diluat în ulei vegetal, aplicat pe piele sub formă de masaj
  • inclus într-un mix de uleiuri vegetale şi ingrediente liposolubile, folosit sub formă de ser facial
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loţiuni, tonere, cleansere, măşti, seruri
  • ca ingredient pentru şampoane, balsamuri, creme capilare, tonice, geluri de duş, săpunuri
  • ca ingredient pentru prepararea de unt de corp, ulei de masaj
  • ca esenţă cu note de vârf pentru crearea de parfumuri, ape de toaletă
  • prin vaporizare sau difuzare aeriană pentru curăţarea şi parfumarea aerului

INCI: 100% Ulei esential natural Citrus Limon, obtinut prin extractie la rece Precauţii în utilizare: uz extern

Sugestii

Copyright © 2014-2023 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down