Ulei esential de Lavanda (Lavandula Angustifolia), 10ml – Ancient Wisdom

26.30 lei

Cel mai recunoscut şi răspândit ulei esențial, cu nenumarate aplicatii si utilizari in industria cosmetica, in aromaterapie, dar si in cosmetica homemade.Recomandat pentru: regenerarea pielii îmbătrânite; echilibrarea pielii grase; alinarea tensiunii, depresiei, în stări de panică, isterie sau epuizare nervoasă, dureri de cap, migrene, insomnii şi tulburări ale somnului; crearea unei atmosfere liniştite în dormitor; […]

Stoc epuizat

Ambalare: 10 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Cel mai recunoscut şi răspândit ulei esențial, cu nenumarate aplicatii si utilizari in industria cosmetica, in aromaterapie, dar si in cosmetica homemade.
Recomandat pentru: regenerarea pielii îmbătrânite; echilibrarea pielii grase; alinarea tensiunii, depresiei, în stări de panică, isterie sau epuizare nervoasă, dureri de cap, migrene, insomnii şi tulburări ale somnului; crearea unei atmosfere liniştite în dormitor; anxietate, stări de letargie, depresie; ajută în cazurile de bronştă, astm, răceli, laringită dureri reumatismale, lumbago, crampe, diferite dureri asociate cu sportul; probleme de piele: iritaţii, acnee, cuperoză, eczeme, vergeturi; răni şi arsuri uşoare, arsuri solare, înțepături de insecte; seninătate în ambient.

Proprietăți: 

  • antidepresiv, antiseptic, antispastic
  • cicatrizant cutanat şi regenerant celular
  • deodorant, insecticid
  • sedativ şi calmant
  • rubefacient
  • tonic, sudorific

INCI: 100% Ulei esential natural Lavandula Angustifolia, obtinut prin distilare la aburi din flori (origine Franta) Date de siguranță: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant; este recomandat cu moderaţie în sarcină și alăptare; non-alergizant, recomandăm totuşi efectuarea testului înainte de utilizare;  nu lăsaţi la îndemâna copiilor; uz extern! Utilizare: inclus într-un ulei vegetal de bază pentru masajul persoanelor afectate de crampelor si durerilor musculare, reumatism, masaje relaxante, în concentraţie de 2% ca ingredient în prepararea cremelor sau loţiunilor pentru tratarea afecţiunilor cutanate, acnee, cuperoză, în concentraţie de 1-2% ca ingredient în prepararea produselor cosmetice în scopul regenerării şi  revitalizării tenului matur, în concentraţe de 1-1,5% ca ingredient în prepararea cremelor pentru vergeturi, în concentraţie de 2% ca ingredient în prepararea de măşti pentru tenul îmbătrânit, devitalizat, 1-1,5% inclus în unguente pentru dureri de cap, dureri cervicale, muşchi contractaţi, în concentraţie de până la 2% ca ulei de baie pentru a calma şi relaxa organismul, pentru liniştirea sistemului nervos, 15-20 de picături (2-3 picături în baia copiilor) în vaporizatoare şi candele pentru dureri de cap, migrene, insomnii şi tulburări ale somnului ca ingredient în parfumuri şi sprayuri de corp, 2-4% pentru prepararea de săculeţi cu plante uscate, potpourri natural, perne medicinale

Sugestii

Copyright © 2014-2023 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down