Ulei esential de Lemn de trandafir (Aniba Rosaeodora), 10ml – Ancient Wisdom

25.40 lei

Denumire latina: Aniba Rosaeodora Parti utilizate: lemn Origine: Brazilia Metoda de extracție: distilare la abur Originar din Brazilia, cu o aroma  florala, dulce, usor picanta, uleiul esential de lemn de trandafir (Rosewood) este un ingredient de baza in produsele cosmetice pentru ingrijirea tenului matur, avand excelente proprietati de stimulare celulara si regenerare a tesuturilor. In […]

Stoc epuizat

Ambalare: 10 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Denumire latina: Aniba Rosaeodora
Parti utilizate: lemn
Origine: Brazilia
Metoda de extracție: distilare la abur

Originar din Brazilia, cu o aroma  florala, dulce, usor picanta, uleiul esential de lemn de trandafir (Rosewood) este un ingredient de baza in produsele cosmetice pentru ingrijirea tenului matur, avand excelente proprietati de stimulare celulara si regenerare a tesuturilor.
In aromaterapie este folosit pentru inlaturarea depresiei, a frigiditatii si impotentei. Proprietăţi terapeutice: anti-depresiv, analgezic usor, antiseptic, afrodiziac, bactericid, deodorant, insecticid şi stimulativ.

Lampa de aromaterapie : Uleiul esential de lemn de trandafir poate ajuta in cazuri de răceală, tuse, infectii, dureri de cap, greaţă şi probleme legate de stres, depresie si probleme sexuale, frigiditate, impotenta.

In  ulei de masaj sau în baie: In amestec cu un ulei purtator  de masaj sau diluat în baie, uleiul esential de lemn de trandafir poate trata raceala, tuse,  dureri de cap, febra si tensiune nervoasa, precum si frigiditatea si impotenta.

In cosmetice: Inclus in creme si lotiuni uleiul esential de lemn de trandafir este cel mai eficient pentru a stimula regenerarea celulelor şi ţesuturilor, prin urmare, ajuta la  întinerirea  pielii si netezirea ridurilor, fiind un ingredient activ in produsele cosmetice de ingrijire pentru tenul matur. Uleiul esential de lemn de trandafir se potriveste foarte bine cu toate uleiurile de citrice si florale.

PROPRIETĂŢI: 

  • regenerant și întineritor
  • stimulant și tonifiant
  • calmant al sistemului nervos
  • echilibrant al stărilor emoționale 

RECOMANDAT PENTRU:

  • persoanele suprasolicitate, având efect de echilibrare şi impulsionare a sistemului imunitar
  • proprietățile sale afrodisiace, contribuie la ameliorarea problemelor de impotență sau frigiditate
  • îngrijirea pielii, în special a tenului fad, lipsit de vitalitate
  • a recâştiga elasticitatea şi supleţea tenului
  • atât pentru tenul uscat cât și cel gras, echilibrează chimia proprie a pielii
  • întinerirea pielii mature, ridate, fiind stimulent de regenerare celulară
  • stări depresive, letargie, surmenaj 

UTILIZARE:

  • inclus într-un ulei vegetal de bază, de rosa mosqueta de exemplu, pentru masaj facial la persoanele cu tenul obosit, lipsit de vitalitate, în concentrație de 1-1,5%
  • inclus într-un ulei vegetal de bază, jojoba de exemplu, pentru masaj facial la persoanele cu tenul gras, congestionat, în concentrație de 1-1,5%
  • ca ingredient în prepararea cremelor sau loțiunilor dedicate tenului îmbătrânit, ridat, în concentrație de 1-2%
  • ca ingredient în prepararea produselor cosmetice în scopul regenerării și revitalizării tenului matur, în concentrație de 1-2%
  • ca ingredient în prepararea de măști pentru tenul îmbătrânit, devitalizat, 1-1,5%
  • în vaporizatoare și candele pentru a destinde atmosfera și a crea o ambianță intimă, de siguranță
  • ca ingredient în parfumuri, creme, diverse cosmetice și sprayuri de corp, 2-4%

INCI: 100% Ulei esential natural Aniba Rosaeodora, obtinut prin distilare la aburi Precauții în utilizare: uz extern PĂSTRARE: închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură și lumină Siguranta: Uleiul esential de lemn de trandafir este non toxic, non iritant, considerat inofensiv.

Sugestii

Copyright © 2014-2023 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down