Ulei esential de Musetel Roman dilutie 5% (Anthemis Nobilis), 10ml – Ancient Wisdom

24.20 lei

Uleiul esențial de mușețel este foarte bland, fin și tolerat in mod excepțional, este anti-inflamator, antiseptic, deosebit de util pentru iritațiile pielii, facilitează relaxarea și calmarea. Un ulei esențial foarte bland, fin și tolerat in mod excepțional, este anti-inflamator, antiseptic si vindecător, deosebit de util pentru iritațiile pielii, pentru artrită și dureri musculare. Calmant și […]

Stoc epuizat

Ambalare: 10 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Uleiul esențial de mușețel este foarte bland, fin și tolerat in mod excepțional, este anti-inflamator, antiseptic, deosebit de util pentru iritațiile pielii, facilitează relaxarea și calmarea.

Un ulei esențial foarte bland, fin și tolerat in mod excepțional, este anti-inflamator, antiseptic si vindecător, deosebit de util pentru iritațiile pielii, pentru artrită și dureri musculare. Calmant și liniștitor, ajută in situații de stres și insomnii cronice sau acute, facilitează relaxarea și reducerea tensiunii musculare, este util in tratarea inflamațiilor, cistitelor, alergiilor cutanate, eczemelor și eruptiilor, este cicatrizant cutanat
Alte denumiri: chamaemelum nobile, mușețel nobil

Recomandări

  • afecțiuni dermatologice pruriginoase și/ sau alergice: eczeme, psoriazis, acnee, dermatite
  • cuperoză
  • piele sensibilă, inflamată, iritată
  • ten gras, ten ridat
  • abcese, furuncule, herpes, plăgi infectate
  • șoc nervos, stres, anxietate, insomnie, astm nervos
  • insomnie la adulți, angoase
  • insomnie la copii
  • sindrom PMS
  • dureri de cap, migrene

Sfaturi utilizare in cosmetice:

  • incorporarea in compoziții cosmetice destinate tenului gras, acneic, cuperozic (dozaj uzual recomandat in compoziții cosmetice 0,5 – 2%)
  • ca ingredient in cosmeticele destinate pielii sensibile, iritate
  • ingredient calmant pentru cosmeticele dedicate oricărui tip de ten
  • prepararea de loțiuni sau balsamuri după plajă
  • ca ingredient in formularea unguentelor și cremelor dedicate pielii cu un spectru larg de afecțiuni dermatologice
  • ca ingredient in aplicații locale pentru ingrijirea pielii afectate de eczeme, dermatite
  • ca ingredient in prepararea produselor de ingrijire capilară: șampoane, condiționatoare, regeneratoare; aplicat pe părul blond, deschide ușor culoarea

Utilizare in aromaterapie:

  • incorporat intr-o bază vegetală ca ulei de masaj pentru afecțiuni articulare, dureri abdominale, dispepsii sau colici la copii, frecții și masaje pe plexul solar, de-a lungul coloanei vertebrale sau reflexoterapie pentru diverse tuburări psihoemoționale
  • sub formă de compresă sau ca unguent pe zonele inflamate
  • 10-12 picături in apa de baie pentru calmare și detensionare
  • 4-5 picături in baia copiilor pentru ameliorarea stărilor de agitație și inducerea ușoară a somnului
  • in candelă sau vaporizator pentru o atmosferă calmantă, in stările de stres, insomnii, agitație (inclusiv la copii)

 

INCI: Ulei esential de  Musetel Roman (Anthemis Nobilis)  dilutie 5% in ulei din samburi de struguri Precauţii în utilizare: uz extern. Păstrare: inchis ermetic, in loc uscat, ferit de căldură și lumină. Date de siguranță: non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant; a nu se lăsa la indemana copiilor; nu este recomandat in sarcină și alăptareNon-alergizant, recomandăm totuși efectuarea testului inainte de utilizare!

Sugestii

Copyright © 2014-2023 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down