Ulei esential de Neroli dilutie 5% (Citrus Aurantium), 10ml – Ancient Wisdom

25.30 lei

Denumire latina: Citrus Aurantium Parti utilizate: flori Origine: Tunisa Metoda de extracție: distilare la abur Uleiul esential din flori de portocal este o esență prețioasă si greu de obtinut, cu parfum floral suav, foarte apreciată în parfumerie. În aplicații cosmetice este folosită datorită proprietăților de tonifiere și antirid, iar în aromaterapie pentru detensionare și revitalizare. Recomandări, aplicații ten […]

Stoc epuizat

Ambalare: 10 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Denumire latina: Citrus Aurantium
Parti utilizate: flori
Origine: Tunisa
Metoda de extracție: distilare la abur

Uleiul esential din flori de portocal este o esență prețioasă si greu de obtinut, cu parfum floral suav, foarte apreciată în parfumerie. În aplicații cosmetice este folosită datorită proprietăților de tonifiere și antirid, iar în aromaterapie pentru detensionare și revitalizare.

Recomandări, aplicații

  • ten matur, ridat, lipsit de vitalitate
  • stres, tensiuni nervoase
  • anxietate, probleme emoționale, libidou scăzut

Mod de utilizare

  • nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient pentru prepararea de cosmetice și parfumuri
  • dozaj uzual recomandat în compoziții cosmetice 0,1 – 2%
  • ca ingredient pentru seruri, creme, emulsii și mixuri uleioase
  • amestecat într-un ulei vegetal, aplicat sub formă de masaj
  • având un parfum complex cu note bine definite, uleiul de neroli se poate utiliza ca unică esență parfumantă, dar se poate asocia și cu alte uleiuri esențiale și absolute

INCI: Ulei esential de  Flori de portocal (Citrus Aurantium)  dilutie 5% in ulei din samburi de struguri Precauții în utilizare: uz extern

Sugestii

Copyright © 2014-2023 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down