Ulei esential de Pin silvestru (Pinus Sylvestris), 10ml – Ancient Wisdom

18.10 lei

Denumire latina: Pinus Sylvestris Parti utilizate: ace Origine: Siberia Metoda de extracție: distilare la abur Este apreciat pentru efectul antiseptic asupra căilor respiratorii și tonic, stimulator asupra organismului în general. Parfumul său reconfortant evocă mirosul sevei de brad. Este utilizat în aplicații cutanate pentru efectul încălzitor și decongestionant, iar în aromaterapie este benefic în caz […]

Stoc epuizat

Ambalare: 10 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Denumire latina: Pinus Sylvestris
Parti utilizate: ace
Origine: Siberia
Metoda de extracție: distilare la abur

Este apreciat pentru efectul antiseptic asupra căilor respiratorii și tonic, stimulator asupra organismului în general. Parfumul său reconfortant evocă mirosul sevei de brad. Este utilizat în aplicații cutanate pentru efectul încălzitor și decongestionant, iar în aromaterapie este benefic în caz de epuizare.

Proprietățile uleiului de pin silvestru

  • tonfiant forte, dinamizant, stimulator
  • antiseptic asupra căilor respiratorii, expectorant
  • încălzitor, stimulează circulația periferică
  • decongestionant limfatic
  • analgezic lejer, antihistaminic
  • tonic asupra sistemului nervos
  • parfumant cu note lemnoase

Cum se folosește uleiul de pin silvestru

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj uzual recomandat în compoziții cosmetice 0,5 – 2%; în aplicații aromaterapeutice se poate folosi în dozaj de până la 20%
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri și alifii, aplicat sub formă de masaj încălzitor, înainte de sport sau pentru membre reci
  • diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj pe zonele cu dureri reumatismale, artrite, sciatică, picioare dureroase sau umflate
  • diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj pe spate pentru fortificarea sistemului imunitar, în special în sezonul rece
  • inclus într-o bază de cremă sau în ulei vegetal, aplicat prin fricționare pe torace în caz de probleme ale tractului respirator, bronșite, sinuzite, laringite
  • câteva picături în apă fierbinte sau infuzie de plante, prin inhalare, ca adjuvant în infecții respiratorii, bronșite, sinuzite, tuse, răceli
  • ca esență parfumantă, tonică și antiseptică pentru săpunuri, produse de igienă
  • în vaporizator sau pulverizat în încăperi, eventual împreună cu alte esențe, în caz de oboseală, epuizare fizică și mentală, astenie

INCI: 100% Ulei esential natural Pinus Sylvestris, obtinut prin distilare la aburi Precauții în utilizare: uz extern Date de siguranță, precauții în utilizare: ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare a se evita contactul cu ochii contraindicat în trimestrul I de sarcină; contraindicat pentru copiii mai mici de 6 ani a nu se lăsa la îndemâna copiilor

Sugestii

Copyright © 2014-2022 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down