Ulei esential de Portocala (Citrus Sinensis), 10ml – Ancient Wisdom

15.10 lei

Este o esenţă cu parfum foarte plăcut, apreciată în aromaterapie pentru efectul liniştitor, relaxant, digestiv şi de favorizare a somnului. Folosită ca esenţă parfumantă aduce note de prospeţime şi optimism, fiind o alegere bună pentru geluri de duş, săpunuri, săruri de baie, sprayuri de împrospătare a camerei şi aşternuturilor. Proprietăţile uleiului de portocală: calmant al […]

Stoc epuizat

Ambalare: 10 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Este o esenţă cu parfum foarte plăcut, apreciată în aromaterapie pentru efectul liniştitor, relaxant, digestiv şi de favorizare a somnului. Folosită ca esenţă parfumantă aduce note de prospeţime şi optimism, fiind o alegere bună pentru geluri de duş, săpunuri, săruri de baie, sprayuri de împrospătare a camerei şi aşternuturilor.

Proprietăţile uleiului de portocală:

  • calmant al sistemului nervos, relaxant
  • sedativ, favorizează un somn liniÈştit
  • antiseptic şi purifiant lejer
  • parfumant plăcut cu note proaspete, optimizante

Sfaturi pentru utilizarea uleiului de portocală

  • este un produs ce nu se foloseşte ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri şi compoziţii pentru aromaterapie
  • dozajul indicativ pentru preparate cosmetice este de 0,5 – 2%
  • ca ingredient în preparate cosmetice destinate îndeosebi tenului gras, acneic sau pielii cu probleme: retenţii de apă, seboree, vergeturi
  • ca ingredient în creme de corp, balsamuri, gomaj şi uleiuri de masaj general
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri, geluri de duş, cleansere şi alte produse de igienă
  • difuzat în aer pentru crearea unei atmosfere ce favorizează calmarea, relaxarea şi instalarea somnului
  • diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj pe abdomen în caz de digestie lentă, colici, spasme intestinale
  • diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei sau pe plexul solar pentru probleme nervoase şi stări tensionate
  • inclus în uleiuri de baie şi săruri de baie ca esenţă parfumantă cu efect relaxant
  • alături de alte esenţe cu note de vârf, mijloc şi de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide

INCI: 100% Ulei esential natural Citrus Sinensis, obtinut prin extractie la rece din coaja fructului Precauţii în utilizare: uz extern

Sugestii

Copyright © 2014-2022 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down