Ulei esential de Santal Amyris (Amyris Balsamifera), 10ml – Ancient Wisdom

40.30 lei

Santal Amyris sau Santalul de Haiti este un arbore al carui lemn este extraordinar de bogat in uleiuri, fiind folosit pe post de candela de locuitorii din insule. Uleiul esenţial distilat din lemnul arborelui degajă un parfum balsamic, lemnos, cu note de mosc, şi este utilizat în parfumerie, aromaterapie şi în aplicaţii cosmetice. Santal Amyris […]

Stoc epuizat

Ambalare: 10 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Santal Amyris sau Santalul de Haiti este un arbore al carui lemn este extraordinar de bogat in uleiuri, fiind folosit pe post de candela de locuitorii din insule. Uleiul esenţial distilat din lemnul arborelui degajă un parfum balsamic, lemnos, cu note de mosc, şi este utilizat în parfumerie, aromaterapie şi în aplicaţii cosmetice.
Santal Amyris este diferit de uleiul esential din lemn de santal (santalum album) care are un miros similar, dar mai intens şi pregnant, şi care este mult mai scump.

Proprietăţile uleiului de santal amyris

  • decongestionant limfatic şi venos
  • stimulator al circulaţiei periferice
  • stimulează activitatea cardiacă
  • echilibrant, adaptogen
  • pozitivant, util în stări de convalescenţă, angoase, oboseală
  • favorizează un climat potrivit pentru relaxare şi  meditaţie
  • parfumant cu note de bază, fixator de parfum

Sfaturi de utilizare:

  • este un produs ce nu se foloseşte ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice şi compoziţii pentru aromaterapie
  • diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj aromaterapeutic pe spate sau plexul solar, în dozaj de până la 10%
  • ca ingredient în creme şi balsamuri pentru probleme venoase şi circulatorii, varice
  • dozaj indicativ pentru includerea în compoziţii cosmetice de îngrijire a pielii 0,5 – 3%
  • ca esenţă parfumantă cu note orientale dar şi ca activ cosmetic pentru poduse de îngrijire şi igienă, inclusiv pentru bărbaţi
  • ca ingredient pentru preparate de îngrijire a părului
  • prin vaporizare, difuzare aeriană sau cu lampa de aromaterapie, asociat cu alte esenţe, pentru o atmosferă relaxantă, potrivită pentru reculegere sau meditaţie
  • alături de alte esenţe cu note de vârf, mijloc şi de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide, ca notă de bază şi fixator

INCI: 100% Ulei esential natural Amyris Balsamifera, obtinut prin distilare la aburi Precauţii în utilizare: uz extern

Sugestii

Copyright © 2014-2023 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down