Ulei Monoi de Tahiti, 100 ml – Akoma Skincare

62.80 lei

Lotul curent este ambalat in borcan de sticla Monoi inseamna ulei parfumat dulce si este un amestec tradițional din Insulele Pacificului de ulei de nucă de cocos și extract de floare Tiaré.Floarea Tiaré este cunoscuta sub numele de Tahitensis Gardenia, are sase petale albe si creste pe arbuști mici, care infloresc anual. Amestecul  este cunoscut […]
Ambalare: borcan de sticla, 100 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Lotul curent este ambalat in borcan de sticla

Monoi inseamna ulei parfumat dulce si este un amestec tradițional din Insulele Pacificului de ulei de nucă de cocos și extract de floare Tiaré.Floarea Tiaré este cunoscuta sub numele de Tahitensis Gardenia, are sase petale albe si creste pe arbuști mici, care infloresc anual. Amestecul  este cunoscut pentru calitățile sale  vindecatoare si se obtine prin macerarea florii tiaré in ulei virgin de cocos.

Rezultatul este un ulei dulce parfumat, o adevarata incantare pentru simturi! Acest ulei hrănește si netezeste pielea, oferind in acelasi timp fermitate tesuturilor. Este un hidratant eficient si un protector impotriva agresiunilor externe, in special a radiatiilor UV. Aplicat pe par, uleiul de Monoi il face mai puternic, strălucitor și ușor de pieptănat. 

Proprietăți

Hrănește, catifelează și calmează pielea.

Protejează pielea împotriva agresiunilor externe.

Ofera hidratare prelungită a pielii

Face pielea mai fina si mai elastica

Îmbunătățește fermitatea pielii

Parfumeaza delicat si suav, oferind o stare de bine si o senzatie placuta, serena

Infrumuseteaza, netezeste, fortifiaza firul de par

Îmbunătățește luciu și aspectul parului. 

Indicatii

Pielea obosita, uscata sau foarte uscata

Piele lipsita de elasticitate

Pielie deteriorata, descuamata

Riduri, crapaturi, cicatrici

Parul deteriorat, devitalizat

Parul uscat, fragil, cu varfuri despicate

Par tern, lipsit de stralucire

Par cret, rebel

INGREDIENTE: Ulei de cocos (cocos nucifera oil), extract din flori de tiare (gardenia tahitensis), Metodă de obţinere: prin macerarea florilor de monoi în ulei de cocos Sfaturi de utilizare: Se poate folosi în stare pură sau în amestec cu uleiuri esențiale sau alte uleiuri vegetale in aplicații de zi cu zi pe zona feței, gâtului și decolteului, sau pe corp. Poate fi folosit ca o crema de zi sau de noapte, sau pentru a compune un serum uleios sau un ulei de îngrijire după expunerea la soare. Pentru îngrijirea părului uscat, se poate combina cu uleiuri vegetale de Baobab, oleina de Shea, unt de Shea, Murumuru sau Mango. Daca vreti sa adaugati un plus de savoare parfumului, puteti adauga cateva picaturi de ulei esential de Ylang-ylang, a carui aroma completeaza in mod ideal delicatetea Monoiului de Tahiti. Pentru ingrijirea parului se face o masca prin aplicarea pe toata lungimea firului de par, insistand pe varfuri. Se acopera parul cu un prosop cald si se mentine cateva ore (sau toata noaptea pentru rezultate optime). Apoi se samponeaza in mod obisnuit. De asemenea, Monoi de Tahiti se poate incorpora in faza grasa in compozitii homemade de ingrijire a parului, tenului, corpului. La temperatura camerei uleiul de cocos este solid, dar punctul de topire este 24ºC . La contactul cu palmele devine lichid si usor de aplicat. Cateva idei: Crema faciala pentru pielea obosita Ulei pentru frumusetea bustului Creme sau unguente nutritive, reparatoare Balsam nutritiv after-sun Pregătirea de emulsii blande: lapte de curatare pentru pentru copii, creme reparatoare Balsam de păr  reparator si  tonifiant Balsam de par pentru stralucirea si frumusete Balsam demelant si hranitor pentru parul cret, rebel, afro

Sugestii

Copyright © 2014-2022 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down