Ulei pur de Rosa Mosqueta presat la rece, 10 fiole – Irisana

62.50 lei

Ulei pur de măceș rosa mosqueta nativ din Chile 100% pur, fără aditivi. Prima presa, presat la rece. Cutie cu 10 doze unice de 2 ml. Ideal pentru tratamente estetice, la salon sau acasa. Rosa Mosqueta este un arbust care aparține familiei Rosaceae, subfamiliei rosidea și genului Rosa. Numele științific este Rosa Eglanteria sau Rosa […]

Stoc epuizat

Ambalare: 10 fiole x 2mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI
  • Ulei pur de măceș rosa mosqueta nativ din Chile
  • 100% pur, fără aditivi.
  • Prima presa, presat la rece.
  • Cutie cu 10 doze unice de 2 ml.
  • Ideal pentru tratamente estetice, la salon sau acasa.

Rosa Mosqueta este un arbust care aparține familiei Rosaceae, subfamiliei rosidea și genului Rosa. Numele științific este Rosa Eglanteria sau Rosa Rubiginosa. Crește sălbatic în soluri sărace din câmpii și munți cu cota mică la poalele regiunii sudice a Munților Anzi din Chile și Argentina. Poate depăși 2 metri înălțime, tulpinile sale sunt subțiri, flexibile și curbate și acoperite cu spini purpurii. Planta dezvoltă fructe roșiatice, în formă ovală, de până la 2 cm pline de semințe, cărnoase, încoronate cu tăieturi și de culoare roșiatică numite achene. Achenele sunt foarte bogate în acid ascorbic, vitamina A, riboflavină, acid nicotinic, malic și citric, zaharuri etc. Aceste fructe au multe semințe (15-20) în interiorul lor, din care se extrage un ulei galben cu tonuri roșiatice.

Este unul dintre produsele care a stârnit cel mai mult interes în domeniul cosmeticelor și dermatologiei. După observarea compoziției uleiului de măceșe, nu este de mirare că este unul dintre cei mai puternici regeneratori ai pielii, deoarece practic între 70 și 80% din compoziția sa este alcătuită din acizi grași polinesaturați, indicați în special pentru regenerarea țesuturile deteriorate, întârzierea apariției liniilor de îmbătrânire prematură, prevenirea formării ridurilor, tratarea pielii afectate de arsuri sau expunerea la radioterapie, printre altele.

Uleiul de măceșe este capabil să pătrundă în straturi mai adânci ale pielii și să provoace activarea celulelor pentru a stimula producția de colagen și elastină, care sunt responsabile de fermitatea și elasticitatea dermei. Dacă adăugăm reparația plus restabilirea vitalității pielii, vom constata că acest ulei este capabil să elimine imperfectiunile pielii, precum cicatricile sau vergeturile și să readucă pielea la starea sa naturala.

PROPRIETĂȚI

Principalele sale proprietăți includ:

  • Hidratează pielea îmbătrânită
  • Reduce și întârzie apariția ridurilor
  • Reduce liniile fine datorate vârstei
  • Previne și ascunde vergeturile datorită puterii sale mari de hidratare
  • Tratament pentru cicatricile arsurilor
  • Reface pielea care a fost arsă sau supusă radioterapiei
  • Previne arsurile solare
  • Reduce cicatricile acneice
  • Îmbunătățește simptomele dermatitei atopice
  • Tratamentul cicatricilor chirurgicale și cheloidelor (după îndepărtarea cusăturilor)
  • Tratamentul pielii uscate și a eczemelor
  • Capacitatea de a distribui pigmentarea pielii (poate elimina petele pielii)
  • Are o valoare nutritivă ridicată pentru dermă (hrănitoare)
  • Prin afectarea melaninei, uleiul pur de măceșe permite acțiuni preventive împotriva foto-îmbătrânirii

INGREDIENTE: ulei 100% pur de rosa mosqueta nativ din Chile

Sugestii

Copyright © 2014-2022 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down