Vitamina E naturala din germeni de grau, 50 ml – Ancient Wisdom

30.80 lei

De origine vegetală 100%, vitamina E este un antioxidant puternic, foarte util pentru uleiuri sensibile la oxidare şi în compoziţiile cosmetice care conţin ingrediente cu potenţial oxidativ. Este benefică pentru piele ca activ anti-aging, regenerator şi protector. Daca actiunea radicalilor liberi asupra pielii te ingrijoreaza, atunci vitamina E este o metoda grozava de a te proteja. Aceasta este […]

Stoc epuizat

Ambalare: 50 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

De origine vegetală 100%, vitamina E este un antioxidant puternic, foarte util pentru uleiuri sensibile la oxidare şi în compoziţiile cosmetice care conţin ingrediente cu potenţial oxidativ. Este benefică pentru piele ca activ anti-aging, regenerator şi protector.
Daca actiunea radicalilor liberi asupra pielii te ingrijoreaza, atunci vitamina E este o metoda grozava de a te proteja. Aceasta este recunoscuta pentru impactul semnificativ asupra functionarii celulelor pielii, actionand in acelasi timp si ca un antioxidant. Vitamina E poate fi folosita cu succes pentru a va proteja pielea de razele UV, principalele vinovate de imbatranirea pielii, riduri, pete etc.

Proprietati:

  • Antioxidant: protejeaza uleiurile si unturile de rancezeala
  • Anti-aging: blocheaza actiunea radicalilor liberi aspura pielii, inclusiv reducerea degenerarii celulelor datorita expunerii UV
  • Actiune anti-inflamatoare
  • Ajuta la mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii
  • Imbunatateste microcirculatia

Recomandări, aplicaţii

    • toate tipurile de produse pentru îngrijirea pielii (care conţin şi ulei)
    • accelerarea vindecării arsurilor, eczemelor şi a altor probleme ale pielii
    • înainte şi după expunerea la soare
    • ca ingredient în creme, balsamuri, seruri, alifii, produse de machiaj
    • în măşti, seruri, tratamente pentru piele şi păr
    • ca agent antioxidant pentru uleiuri şi alte produse uleioase predispuse la râncezire, şi prelungirea duratei de utilizare a cosmeticelor în general
    • ca antioxidant în preparate cosmetice care conţin şi uleiuri, în special cele sensibile la oxidare

INCI: Natural Vitamin E Oil (Tocopherol) . Vitamin E Triticum Vulgare. Mod de păstrare: la loc uscat şi răcoros; Date de siguranţă, precauţii în utilizare: uz cosmetic

Sugestii

Copyright © 2014-2023 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down