Ulei esential de Salvia Sclarea (Salvia Sclarea), 10ml – Ancient Wisdom

51.50 lei

Salvia sclarea – sau salvia pură ori iarba sfântă cum mai este cunoscută – este o plantă folosită ca remediu natural pentru o serie de probleme asociate cu sistemul nervos, sistemul hormonal și secretor, virtuțile acesteia fiind renumite din cele mai vechi timpuri. Uleiul esential obtinut din partile aeriene ale plantei este apreciat pentru efectele […]
Ambalare: 10 mlBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Salvia sclarea – sau salvia pură ori iarba sfântă cum mai este cunoscută – este o plantă folosită ca remediu natural pentru o serie de probleme asociate cu sistemul nervos, sistemul hormonal și secretor, virtuțile acesteia fiind renumite din cele mai vechi timpuri.
Uleiul esential obtinut din partile aeriene ale plantei este apreciat pentru efectele pozitive asupra sănătății scalpului, echilibrează secreția de sebum, normalizează transpirația, este drenant. Este benefic în ameliorarea diverselor tulburări legate de ciclu. Pentru parfumuri se folosește ca esență cu note florale, calde, fiind și un bun fixator.

Recomandări, aplicații

  • adjuvant în amenoree, menstre dureroase, pre-menopauză, bufeuri
  • îngrijirea tenului gras
  • în caz de transpirație excesivă
  • îngrijirea scalpului, păr gras, mătreață, căderea părului
  • probleme circulatorii, edeme, staze, varice
  • stres, tensiune, astenie generală și sexuală

Sfaturi utilizare

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj uzual recomandat în compozițiile cosmetice 0,5-2%
  • diluat în ulei vegetal, sub formă de masaj pe abdomen pentru probleme feminine
  • diluat în ulei vegetal, sub formă de masaj pe spate și coloana vertebrală pentru detensionare, calmarea sistemului nervos, sporirea apetitului pentru viață
  • ca ingredient în creme, seruri sau uleiuri faciale, dedicate în special pentru tenul gras
  • ca ingredient pentru formularea cremelor, balsamurilor sau uleiurilor cu efect drenant, circulator
  • ca ingredient în măști, balsamuri, șampoane sau frecții capilare, sau 1-2 picături în doza de șampon ori balsam
  • ca ingredient în deodorante lichide sau solide
  • ca esență parfumantă pentru compoziții cosmetice, parfumuri și produse de toaletă și ca element fixator
  • difuzat în aer simplu sau combinat cu alte esențe, pentru a crea o atmosferă ce favorizează eliminarea stărilor de tensiune, oboseală, extenuare

INCI: 100% Ulei esential natural Salvia Sclarea, obtinut prin distilare la aburi Precauții în utilizare: uz extern

Sugestii

Copyright © 2014-2022 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down