Unt exotic de Uccuba, 30 g – Akoma Skincare

46.20 lei

Uccuba este un arbore nativ in campiile inundate din bazinul Amazonului, care ajunge pana la inaltimea de 25-30 m. Un copac matur produce intre 30-50 kg de seminte pe an. Aceste seminte bogate in grasimi (60-70%) sunt presate, din ele extragandu-se un unt exceptional de bogat in acizi grasi esentiali, vitamina A si C. Untul […]

Stoc epuizat

Ambalare: 30 g in cutie plasticBrand:
DESCRIERE
INGREDIENTE
CERTIFICARI

Uccuba este un arbore nativ in campiile inundate din bazinul Amazonului, care ajunge pana la inaltimea de 25-30 m. Un copac matur produce intre 30-50 kg de seminte pe an. Aceste seminte bogate in grasimi (60-70%) sunt presate, din ele extragandu-se un unt exceptional de bogat in acizi grasi esentiali, vitamina A si C.

Untul de Uccuba este deosebit de benefic pentru tenul uscat sau matur, redand fermitatea si elasticitatea diminuate in timp. Este bogat in acizi palmitic, myristic si lauric, componente esentiale in procesul de dezvoltare si regenerare a celulelor, dar si in sprijinirea sistemului imunitar al pielii.

Untul de Uccuba are usoare proprietati antiseptice si antiinflamatoare, cu rezultate bune in tratarea simptomelor de piele uscata, eczema, iritatie, acnee, arsuri solare.

Untul de Uccuba este un ingredient versatil, care se poate utiliza ca atare, aplicat direct pe piele, sau inclus in compozitii cosmetice: creme, lotiuni, sapunuri, lumanari naturale.

Untul de Uccuba are un punct inalt de topire si o valoare de saponificare care depaseste grasimile animale, ceea ce il face ideal pentru includerea in sapunurile artizanale.

Beneficii ale untului de Uccuba:

          mentine hidratarea in tesuturi

          are proprietati antiaging, reda tonusul si elasticitatea

          are proprietati antiinflamatoare, benefic pentru eczema, iritatii, piele uscata

          are proprietati antiseptice, benefic pentru acnee

          calmeaza arsurile solare

 

Utilizare:  - aplicat direct pe piele, masat usor pana la absorbtie                 - inclus in compozitii cosmetice, creme, lotiuni, sapunuri, lumanari naturale   Ingrediente: 100% unt obtinut prin presarea la rece a semintelor arborelui Uccuba (Virola Sebifera) Origine: Brazilia

Sugestii

Copyright © 2014-2022 Alden Rei Consultanta si Management
lockusercartmagnifiercrossmenuchevron-down